İYİ Parti tam kadro Tire İlçe Başkanının yanında

Polis memuru olduğu öğrenilen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran ile dayanışma amacıyla Tire’ye giden İYİ Parti teşkilatı, dayanışma mesajı verdi. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

28 Mart 2018 - 09:28

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Gene İdare Kurulu Üyesi Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen ve İYİ Parti’nin İzmir’deki 30 ilçe başkanı geçtiğimiz günlerde makamında silahlı saldırıya uğrayan İYİ Parti Tirce İlçe Başkanı Salih Atakan Duran ile dayanışma amacıyla ilçe binasının açılış törenine katıldı.

BAŞKAN KENDİSİNİ TANIMIYOR O DA BAŞKANI; O ZAMAN İNSANIN AKLINA BAŞKA ŞEYLER GELİYOR

Saldırganın polis memuru olmasını tüm polis camiasına maletmediklerini  ve etmeyeceklerini ancak ne polis memurunun Atakan Duran’ı tanıdığını ne de Duran’ın polis memurunu tanıdığını vurgulayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,

“Polis memuru diye tüm polisleri de zan altında bırakmak istemeyiz. Her meslek grubundan bu tür insanlar çıkabiliyor. Başkan kendisini tanımıyor, o da başkanı. O zaman insanın aklına başka şeyler geliyor. Siyasetçiler iyi bir dil kullanmalı. İyi dil kullanmazsa bundan vazife çıkaran insanlar olabilir” dedi.

CİDDİ BİR AVUKAT GRUBU BAŞKANIMIZIN ARKASINDA OLACAK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, zanlının tutuklanmasına karşın süreçle ilgili davayı ciddi bir avukat grubuyla takip edeceklerini de açıklayarak, “Zanlı tutuklandı. Ancak süreci ve olayı takip edeceğiz. Ciddi bir avukat grubu Atakan Başkanımızın arkasında olacak. Olayın takipçisi olacağız” mesajını verdi.

 

 

Bu haber 1117 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()