İYİ Parti' den Sarraf İddaiası

İYİ Parti ABD'de devam eden ve Reza Sarrab'ın tanık olduğu davayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Devlet işlerini yürütme kamuflajı altında rüşvet yiyenler, yedirenler ve ona sessiz kalanlar Reza Zarrab'dan farklı değildir. Bu nedenle AK Parti iktidarlarının ve onların bakanlarının utanç verici yöntemlerle iş yaptıkları Reza Zarrab, Türkiye'nin millî meselesi değildir' ifadeleri yer aldı.

04 Aralık 2017 - 14:58

İYİ Parti, ABD'de devam eden ve Reza Sarrab'ın tanık olduğu davayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Devlet işlerini yürütme kamuflajı altında rüşvet yiyenler, yedirenler ve ona sessiz kalanlar Reza Zarrab'dan farklı değildir. Bu nedenle AK Parti iktidarlarının ve onların bakanlarının utanç verici yöntemlerle iş yaptıkları Reza Zarrab, Türkiye'nin millî meselesi değildir' ifadelerine yer verildi.

 

Yapılan açıklama şu şekilde:

1. Türkiye Cumhuriyeti milli çıkarları doğrultusunda elbette tüm dünya ülkeleriyle temas kuracak, alışveriş yapacaktır. Ama bu, kesinlikle hem iç hukukumuza, hem de uluslararası hukuka riayet ederek yapılmalıdır.

2. Milli çıkarlar Reza Zarrab ve benzeri adamlar üzerinden hukuk ve ahlak dışı işler yaparak korunamaz. Ülkelerin millî çıkarları ve devlet sırları, illegal yöntemlerle çalışan Reza Zarrab gibi uluslararası bir kaçakçıya teslim edilemez.

Bu haber 1004 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()