İYİ Parti'de Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu genel başkanlığa aday

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu ve Grup Başkanı Koray Aydın genel başkanlığa adaylığını ilan etti.

08 Nisan 2024 - 12:47

Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından düzenlenecek olan olağanüstü kurultayda genel başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştı.

 

İYİ Parti liderinin paylaşımını alıntılayan Dervişoğlu, adaylığını duyurdu: “27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan seçimli olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olacağımı kamuoyunun bilgi ve takdirlerine arz eder, saygılar sunarım.”

 

Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz’ın adaylığını yokladığı Koray Aydın da aday olduğunu söyledi. Saymaz haberi Twitter’dan duyurdu.

 

Ne olmuştu?
Akşener, 2023 genel seçimleri yenilgisinden sonra CHP’ye yerel seçimlerde ittifak kurmayı reddetmişti. İYİ Parti lideri bu süreçte CHP’nin önde gelen isimlerini çok sert ifadelerle hedef almıştı.

 

31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerdeyse İYİ Parti illerde sadece Nevşehir Belediyesi’ni kazanırken oy oranı yüzde 3,77 oldu.

 

Akşener yenilgiden sonra olağanüstü kurultay düzenleneceğini söylemişti. 27 Nisan’daki kurultayda İYİ Parti lideri aday olmayacağını açıkladı.

Bu haber 622 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()