İttifak'ta İzmir'de İlginç Paylaşım...

CHP-İYİ Parti İzmir'de anlaştı. 2 ilçe İyi Parti'ye verildi. 5 ilçe de iki parti de aday gösterecek.

25 Ocak 2019 - 13:49

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptıkları ortak basın açıklamasında, CHP ve İYİ Parti'nin ittifakta anlaştığını duyurdu. İttifak görüşmelerinde özellikle İzmir konusunda alınan karar şaşırttı. Görüşmeler çerçevesinde CHP'li aday adaylarının çok tepki gösterdiği Tire ile Kiraz ilçeleri İYİ Parti'ye bırakıldı.
5 ilçe de her iki parti de aday çıkaracak

Bu görüşmede en çok dikkat çeken ise İYİ Parti'nin Karşıyaka, Konak, Urla, Selçuk ve Torbalı'da aday çıkarması oldu. Özellikle geçtiğimiz dönem CHP'nin oylarının bölünmesi sonrası Ak Parti'ye kaptırılan ve seçimin bıçak sırtı olduğu Selçuk ve Torbalı'da aday çıkarması bu ilçelerin tekrar kaybedileceği yorumuna yol açtı.

Haber görseliHaber görseliHaber görseliHaber görseli

Bu haber 2596 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()