İstifa dalgası sürebilir, Fakıbaba beklemede

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, İyi Parti’deki istifa depremine ilişkin kaleme aldığı yazısında “Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar da istifa edebilir” dedi.

10 Nisan 2024 - 19:51

Saymaz, "İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, dün partisinden istifa etti. Özlale, CHP’ye daha yakın duruyor. Özlale gibi partinin milliyetçi ve ülkücü çizgiye çekilmesinden endişelenenler var. Turhan Çömez, ilk akla gelen isim.… Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar da istifa edebilir” diye yazdı.

Bu haber 646 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()