İsrail güçleri bu kez de bir evi hedef aldı! Hayatını kaybeden ve yaralanan çok sayıda kişi Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildi!

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik hava ve kara saldırıları 226. gününde devam ederken, İsrail bu kez de, Gazze'nin orta kesimindeki Deyr Belah'ta yer alan Bureyc Mülteci Kampı'ndaki bir evi hedef aldı. Saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan çok sayıda kişi Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildi.

19 Mayıs 2024 - 16:46

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik hava ve kara saldırıları 226. gününde devam ediyor. İsrail güçleri, Gazze'nin orta kesimindeki Deyr Belah'ta yer alan Bureyc Mülteci Kampı'ndaki bir evi hedef aldı.

Saldırı sonucunda hayatını kaybeden ve yaralanan çok sayıda kişi Deyr Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildi.

Bu haber 1236 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()