İnce'den Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi tarafından üçüncü kez Güzelbahçe Belediye Başkan adayı gösterilen Mustafa İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan İnce, kendisini yeniden Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’na aday gösteren başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi üyelerine teşekkür etti.

31 Ocak 2019 - 16:39

Ziyarette, Başkan İnce Güzelbahçe’de birlik beraberliği sağlayıp İzmir’de en büyük oyu alacaklarının sözünü Genel Başkan’a verdi.

CHP bayrağı daha güçlü dalgalanacak

Başkan İnce; ‘ Ekibimizle birlikte oturup yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı masaya yatıracağız. Halkımızın karşısına yeni ve gelecek vadeden projelerle çıkacağız. Güzelbahçe’de hiçbir belediye başkanına üçüncü dönem nasip olmadı. Bu gururu bana yaşatan partime borcum var, bunu da 31 Mart günü tüm sandıklarda yüksek bir oy alarak taçlandıracağım’ dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Güzelbahçe’ye mesaj

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “İzmir’i seviyorum, Güzelbahçe’yi seviyorum; Başkan’ı da Güzelbahçelilere emanet ediyorum” dedi.

 

Bu haber 1033 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()