İmamoğlu: 2023 seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, '2023 seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacak. Yaklaşan seçimlerde vatandaşlarımız önemli bir karar verecek' dedi.

07 Aralık 2022 - 23:08

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da görev yapan başkonsoloslarla bir araya geldi.

İstanbul’daki belediyecilik modelinin ‘demokrasi, adalet ve yatırım’ üzerinde yükseldiğini belirten İmamoğlu, “2023 seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacak. Yaklaşan seçimlerde vatandaşlarımız önemli bir karar verecek. Bu karar, 200 yılı aşkın bir süredir hukukun üstünlüğü, adalet ve demokrasi mücadelelerine sahne olan bu coğrafyada yeni başlangıçlara neden olacak. Biz, bu coğrafyada barışın, kardeşliğin, toplumsal birliğin ve demokrasinin kazanması için elimizden gelen tüm güçle çalışacağız. Ve inanıyorum ki tüm dünyaya ilham kaynağı olacak bir sonucu ve demokrasi şölenini birlikte kutlayacağız" dedi.

'2023 seçimleri dönüm noktası olacak'

Ekrem İmamoğlu açıklamalarının satır başları şu şekilde:

  • 2023 seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacak. Yaklaşan seçimlerde vatandaşlarımız önemli bir karar verecek. Bu karar, 200 yılı aşkın bir süredir hukukun üstünlüğü, adalet ve demokrasi mücadelelerine sahne olan bu coğrafyada yeni başlangıçlara neden olacak.
  • Biz, bu coğrafyada barışın, kardeşliğin, toplumsal birliğin ve demokrasinin kazanması için elimizden gelen tüm güçle çalışacağız. Ve inanıyorum ki tüm dünyaya ilham kaynağı olacak bir sonucu ve demokrasi şölenini birlikte kutlayacağız.
  • Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde düzenlenen bombalı saldırı, sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı endişeye sürükledi. Terör gerçeğine rağmen bu şehirde insanlar, teröristlerin emellerine geçit vermek ve günlük hayatlarını özgürce sürdürme haklarından vazgeçmek istemiyor. Aynen diğer metropollerde yaşayan insanlar gibi. Terör sorunu, göç ve mülteci sorunları ve çevre sorunu gibi pek çok konuda, ülkeler ve toplumlar arası iş birliğini geliştirmenin bizi çok daha hızlı ve doğru bir şekilde hedefe götüreceğini gayet iyi biliyoruz. (ANKA)

Bu haber 193 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()