IKBY Başbakanı: Referandum Kürdistan Devletini İlan Edeceğimiz Anlamına Gelmiyor

"Türkiye'nin bizi anlamasını bekliyoruz"

25 Eylül 2017 - 12:39

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, "Referandum, sınırları belirlemek için değildir. Komşu ülkelere, bölge için istikrar unsuru olduğumuzu gösterdik" dedi.

"Türkiye'nin bizi anlamasını bekliyoruz" diyen Barzani, "Referandum asla 26 Eylül'de Kürdistan devletini ilan edeceğimiz anlamına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Sınırlarla ilgili de açıklama yapan Barzani,  "Türkiye  ile sınır olan İbrahim Halil  sınır kapısı kapatılmamıştır. Bütün sınırlar açıktır" diye konuştu.

Bu haber 741 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()