İCRAATLARI BELEDİYE GİBİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere ilçe başkanlığı ürettiği projelerle, yaptığı icraatlarla, belediyelerin verdiği hizmetlere taş çıkartıyor.

13 Ekim 2017 - 12:36 - Güncelleme: 13 Ekim 2017 - 13:17

İCRAATLARI BELEDİYE GİBİ

 

   Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere ilçe başkanlığı ürettiği projelerle, yaptığı icraatlarla, belediyelerin  verdiği hizmetlere taş çıkartıyor.

   İlçe başkanı Aslan Bilgi ve ekibi  7/24 hedefiyle çalışmalarını hız kesmeden devam ettirirken, diğer ilçelere de örnek teşkil ediyor. il başkanlığının aylık olarak yapacağı araştırmalar sonucu, belirlenecek üç ilçeye Teşekkür Belgesi vererek, bu çalışmalara hem itici güç olmak hem de ilçeler arasında çalışmaları motive etmek açısından önemli bir etken olacağı kesindir.

    Bilgi’in kadın ve gençlik kollarına verdiği destek ile başarı çıtasını sürekli olarak en yukarıya taşıma hedefleri devam ediyor.

 İlçe kadın kolları başkanı Okşan Subaşılı ve ekibi Kanser Farkındalık Haftası nedeniyle ilçe binasında düzenledikleri, il sağlık müdürlüğünün katkılarıyla vatandaşlara ve hanım üyelerine mini seminer ile özellikle kadınların başlıca sorunlarından biri olan meme kanseri konusunda geniş bir bilgilendirme sundular.

   Konuyla ilgili olarak sağlık sorunları yaşayan kadın kolları, sosyal politikalar başkanı Aslı Kılıç, yaşadığı rahatsızlıkla ilgili olarak şu bilgileri aktardı “ben ikinci evre maliga meme kanseriyim, “sakın üzülme, sen grip olmuşsun geçecek” bu sözler beni gerçekten incitiyor, üzüntüm insanlarımızın her baş ağrısına bir aspirin yada ben kullandım iyi geldi sen de kullan anlayışının bizlere nereler kaybettirdiğinin farkında olmayışlsrı, devletimiz insanına her türli sağlık imkanını hemen, hemen ücretsi sunuyor, yakınımızda ki bir sağlık ocağına ya da hastaneye giderek muayene olmak, bakkaldan sakız almak kadar kolayken, sorunlarımıza bu tür yaklaşımlar gerçekten 21. yüz yıla yakışmıyor.

   Çevremde ki sağlıklı insanları, rahatsızlığımın başlarında kıskanıyordum, bu gün ben de onlar gibi tekrar sağlıklı günlerime dönebilmek adına, artık onları kıskanmıyor, kendime hedef olarak alıyorum, yaşama sevincim ve özellikle çocuklarıma bağlılığım sayesinde tekrar geçmişteki sağlıklı günlerime kavuşacağıma ve benim gibi sağlık sorunları yaşayan insanlara yol gösterici olacağıma inancım sonsuz.

  Öncelikle hastalığımı kabullendim, devletimin bana sağladığı imkanlardan da yararlanarak sağlık kuruluşlarında görevli doktorların tavsiyelerine uygulamaya başladım, bizler Ak Melekleriz sorunların üstüne korkmadan gider, yapılması gerekeni, tüm imkanlarımızla uygularız, utanmak, korkmak ve en önemlisi sorunlardan kaçmak bizim defterimiz de yazmaz, sorunların üstüne gitmek her Ak kadının en yüce görevidir.

  Kansere yakalanan kadınlara Amazon deniyor yani Savaşçı Kadınlar, aslında biz Ak Davaya inana her bacımla birlikte, vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına  zaten yıllardır bir savaşın içerisindeyiz ama biz kendimize amazon değil Ak Kadınlar diyoruz.

    Hastalığımın kimse başına gelmeden farkına varamaz, bir şeyi anlamak için yaşamak lazımdır.

  Önceleri kimsenin görmesini istemediğim sıkıntım saçalarımın dökülmesiydi, şimdi onu aksesuarım gibi görüyorum, hayata umutla bakıyorum ve benim durumumda olanlarında umutla bakmaları için elimden geleni yapıyorum.

  Son olarak şunları söylemek isterim, öncelikle benim hayata bağlanmamda, bana en büyük desteği veren, ailem olarak gördüğüm, içe başkanım sayın Aslan bilgi babama ve her zaman bizleri anne şefkatiyle kucaklayan Okşan Subaşılı başkanıma sonsuz minnetlerimi sunuyor, sevgiyle, saygıyla, onların bu azimlerini boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum” dedi

2017/10/5034563.jpg
2017/10/6545677.jpg
2017/10/9756954.jpg
Bu haber 720 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()