HDP: Gönderdiğimiz yardımlara AFAD el koydu, kendi depolarına boşalttı

HDP, Gaziantep'in Nurdağı ilçesine gönderdiği yardım malzemelerine AFAD tarafından el konulduğunu açıkladı.

15 Şubat 2023 - 16:30

HDP, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen yerlerden biri olan Gaziantep Nurdağı'na gönderdikleri yardım malzemelerine, AFAD'ın el koyduğunu duyurdu.

HDP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Siirt ve Batman'dan toplanan yardımları deprem bölgesine ulaştırmak için yola çıkan TIR ve kamyonda 85 soba, tonlarca odun ve kömürün bulunduğu bildirildi.

İki aracın Gaziantep girişinde durdurulduğu aktarılan açıklamada yardımlara el konulduğu ve AFAD depolarına götürüldüğü belirtildi.

Kahramanmaraş merkezli depremden bir gün sonra da HDP'li Patnos Belediyesi'nin deprem bölgesine ulaştırmaya çalıştığı yardım aracına kaymakamlık tarafından el konulmuştu.

Bu haber 399 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()