'HDP çatı aday olarak İmamoğlu'nu önerecek' iddiası

Selvi, 'HDP, Akşener ve Yavaş seçeneklerini elemişti. Çatı adayı olarak Ekrem İmamoğlu’nu önermesi bekleniyor' iddiasında bulundu.

30 Haziran 2022 - 11:35

Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında ilginç bir iddiada bulundu.

6'lı masanın adaylık formülleri arasında en kolayının Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Selvi, "HDP ise karar alma süreçlerinde yer almak istiyor. Bu arada HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan, Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettiler. Elbette ki HDP kongresi konuşuldu ama cumhurbaşkanı adaylığının da gündeme geldiği söyleniyor. HDP’nin çatı adayı modelini önermesi bekleniyor. HDP, Akşener ve Yavaş seçeneklerini elemişti. Çatı adayı olarak Ekrem İmamoğlu’nu önermesi bekleniyor" iddiasında bulundu.

Bu haber 317 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()