Giresun'da seçimi kazanan İYİP'li başkana silahlı taciz: Kapısına dayandı, sokağa çağırdı

Tirebolu'da belediye başkanı seçilen İYİP'li Bülent Kara'nın evinin önüne gelerek silahla ateş eden şüpheli gözaltına alındı.

02 Nisan 2024 - 09:40

Giresun'un Tirebolu ilçesinde oyların yüzde 38'ini alan İYİP'li Bülent Kara belediye başkanı seçildi. AKP'nin adayı Ömer Hıdır yüzde 31 ile ikinci sıra, CHP'nin adayı Burhan Takır yüzde 27 ile üçüncü sırada yer aldı.

Giresun Öncü'de yer alan habere göre, sonuçların netleşmesinin ardından yeni başkan Bülent Kara'nın evinin önünde silah sesleri duyuldu. Silahlı bir kişi, havaya ateş açarak Kara'yı dışarı çağırdı.

Saldırgan olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından ilçe sakinleri, Kara'ya destek olmak amacıyla evinin önünde toplandı.

Kara, topluluğu sakinleştirdikten sonra, yaşanan olayla ilgili şunları söyledi:

"Bu akşam korkunç bir olay yaşadık. Evimizin önünde bir şahıs silahıyla ateş açtı çok şükür ki kimseye zarar gelmedi. Kimlerin azmettirdiğini bilmiyoruz, ancak emniyet güçlerimiz olaya hızlı bir şekilde müdahale etti ve kısa süre içerisinde sonuçlanacağına inanıyorum. Bu tür olaylar bizi engelleyemez, görevimizin başındayız."

Kara, saldırıya ilişkin şüpheliden şikayetçi olacağını ve hukuki süreç başlatacağını söyledi.

Bu haber 170 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()