Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Bilici'ye sert eleştiri: Piyango vekilliğine yazık

Gelecek Partisi İzmir İl Teşkilat Başkanı Hikmet Çelebi, sosyal medya hesabından “CHP’nin sana verdiği piyango vekilliğe yazık” diyerek partisinin Milletvekili Bilici’yi eleştirdi.

28 Mayıs 2024 - 08:12

Gelecek Partisi İzmir İl Teşkilat Başkanı Hikmet Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinin İzmir Milletvekili Mustafa Bilici’yi eleştirdi. Çelebi, açıklamasında Bilici için İzmir il ve ilçe teşkilatlarına uğramadığını aktararak Bilici’nin partide yeterince emek vermediğini belirtti. 
‘SİZ HARİÇ HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI’
“Siyasette vefa önemlidir sayın vekilim” diyen Çelebi’nin açıklaması şu şekilde; “Acaba İzmir milletvekilimiz Sayın Mustafa Bilici ile Gelecek Partimizin arasında ne gibi sorunlar var ki; İzmir’e seçildiğinden beri ilk defa geliyor ama partimize ve ilçelerimize uğramıyor. Teşkilatla buluşmuyor. Biz isterdik ki yanına alıp Ankara’dan getirdiği hemşerisi müteahhitle gezdiği kadar partisine ve milletvekili olduğu şehrine sahip çıksın. Ama olmadı. Malum il başkanımız görevi bıraktı. Emekleri için Allah razı olsun. Çabasına şahidiz. Elinden gelenin fazlasını yaptı. Ama siz maalesef yapmadınız sayın vekilim. Bu partide Siz hariç herkes elinden geleni yaptı. Bu yeni atama sürecinde, Yönetim ve ilçe başkanlıklarımız Genel merkezimizden birilerini ve milletvekilini görmek istiyor. Ama size teşkilat ve parti değil müteahhit lazım anlaşılan. Nasılsa seçildiniz mazbatayı aldınız ya.”
‘SEN VEKİL OL DİYE BİZ PARA HARCADIK’
“Yansın dünya..!Sayın vekilim, bu teşkilat sen seçilesin diye sokaklarda dolaşmaktan ayakkabılarını parçaladı Sen vekil ol diye biz para harcadık. Sen para harcamadın. Biz para harcadık. Sen 2 ay kala İzmir’e geldin. Seçim oldu, CHP listesinden piyango vekil oldum diye helalleşmeden Ankara’ya döndün. Sesimizi çıkarmadık. Sana her platformda sahip çıktık. Kimseye söz söyletmedik. Ama artık yeter. Tarafını seç bu partide ya kal ya git. Hem CHP listesinden vekil olayım, hem bu partinin kurduğu Saadet grubunda katip üye olayım makamım olsun, hem partiye uğramayım, partinin de faaliyetlerine seçildiğimden beri katılmayayım zihniyeti olmaz. Bu anlayış yakışık almıyor. Yazık Sayın Mustafa Bilici. Çok yazık..! Sana bu Partinin verdiği emeklere yazık. Sayın Genel Başkanımız Prof Dr Ahmet Davutoğlu’nun sana verdiği emeklere yazık. CHP’nin sana verdiği piyango vekilliğe yazık.6’lı masanın tüm partilerinin sahada sen seçilesin diye koşturmasına yazık. İzmir’in sana verdiği oya yazık..!”

 

Bu haber 675 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İBB'den 'SGK borcu' açıklaması: Bakan Işıkhan'a yalanlama geldi
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()