Geleceğin şefleri mutfakta!

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Kent A.Ş. ile Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren ‘Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’ndeki atölyeler yoğun ilgi görüyor. Farklı başlıklarda düzenlenen atölyelerde, gençlerin ve yetişkinlerin yanı sıra çocuklar da mutfakla tanışıp yeteneklerini keşfetme şansı buluyor.

04 Şubat 2023 - 10:55

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Çocuklar için Cookie Yapımı ve Sunumu Atölyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin destek verdiği 12 öğrenciyi misafir etti. 9-12 yaş aralığındaki çocuklar, üç saat süren atölyede Kent A.Ş. şefinden eğitim alarak, kendi elleriyle kurabiye pişirip yemenin keyfini yaşadı.

HER YAŞA AYRI ATÖLYE
Cordelion MSM’nin açılışından kısa süre sonra başlatılan üç saatlik kısa atölyeler, Şubat ayı sonuna kadar devam edecek. 9-12 yaş çocuklar için cookie ve makarna, 12-17 yaş arasındaki gençler için pizza ve yetişkinlere hitap eden Ege’nin incileri, sağlıklı ekmekler, pizza, makarna ve kış çorbaları atölyeleri hakkında 0232 337 26 44 veya 0552 037 00 47 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alınabiliyor ve ön kayıt yaptırılabiliyor. Ayrıca Cordelion MSM’de, Mart ayı itibarıyla pastacılıktan baristaya kadar farklı alanlarda uzun dönem eğitimlere de başlanacak.
Ozoptics, Elektrolux, Vestel, Sandalyeci, Toper, Lav, Megastron ve Kütahya Porselen gibi önemli markalar da iş ortağı olarak sponsorluk desteği verdiği merkezin tüm faaliyetleri, ‘cordelionmutfaksm’ adlı sosyal medyalarından takip edilebilir.

Bu haber 237 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()