Gediz Elektrik Dağıtım, Foça Şubesini Kapattı

Gediz Elektrik Dağıtım, Foça'da 40.000 abonesi olan şubesini kapattı, sadece fatura tahsilatı ve devir işlemleri yapılabiliyor ,vatandaşları Aliağa'ya yönlendirdi.Vatandaşlar kapatmaya tepki gösterdi.

20 Nisan 2016 - 14:15

Foça Gediz Elektrik Dağıtım 40.000 abonesi olan  şubesini kapattı.yeni abonelik işlemleri ,sayaç, dosya ,endeks tahakkuk işlemleri ,iç tesisat kontrol işlemleri ,enerji müsaade başvuruları , ek tesis başvuru ve diğer teknik işlemler  Aliağa Gediz İşletme yöneticiliğinden yapılacak.

Kapatmaya tepki gösteren Foçalılar kapanan bina önünde toplanarak  protesto ettiler.

Vatandaşlar adına açıklama yapan Atatürk Mahallesi Muhtarı Kadri Mutlu Foça'daki 40.000 abonenin mağdur edildiğini, en ufak işlemler için 2 vasıta değiştirerek  40 km uzaklıktaki Aliağa'ya gitmeleri gerektiğini , bunun Foçalılara büyük işkence olduğunu söyledi.

Mutlu " Köyleri ile birlikte hizmet veren kuruluş  kapandı mağduruz imza topladık geri açılmasını istiyoruz." dedi.

Foça Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin bu konu ile açıklama yaptı.

Özgirgin " Kapatma Özel sektöre ait bir tesis olduğu için Devletimizin tasarrufu altında değil buna rağmen Foçalı vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için her türlü girişimde bulunduk , girişimlerimize şube açılana kadar devam edeceğiz " dedi.

Bu haber 3657 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Başkan Tugay’dan ücretsiz aktarmayı reddeden UKOME kararına tepki “Daha ne kadar engel olacaksınız?”
Başkan Tugay’dan ücretsiz aktarmayı reddeden UKOME kararına...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()