Gazeteci Gençel Uyardı

Gazeteci Gençel: Spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır.

17 Aralık 2018 - 11:48 - Güncelleme: 17 Aralık 2018 - 13:00

Gazeteci Süleyman Gençel, CHP İzmir’de yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından yorumladı. Gençel, “Piyasada yapılan tüm spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir belediye başkan adaylığı konusunda tek kelime etmemiştir. Herkes kendi isteğini genel başkanın bakışı gibi sunmaya çalışmaktadır” dedi.

Gençel’in o paylaşımı:  

“Piyasada yapılan tüm spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir belediye başkan adaylığı konusunda tek kelime etmemiştir. Herkes kendi isteğini genel başkanın bakışı gibi sunmaya çalışmaktadır. 

Ancak burada bilinen tek doğru vardır. Genel başkanın ağzından çıkmış bir söz olarak. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Aziz Kocaoğlu'nu aday yapmak istememektedir. Kendi genel başkanlığını sorgulatmaya çalışan bir büyükşehir belediye başkanı var ortada. Kılıçdaroğlu'nun imza konusunu unutmuş olacağını sanmıyorum.

Tabii ki Kocaoğlu'nun ikinci büyük hatası CNN Türk'teki konuşması olmuştur. Genel başkanın gözünün içine bakarak kamuoyu önünde "Siz bu ülkeyi yönetemezsiniz" demek aslında parti suçudur. 

Kılıçdaroğlu bu çıkışa Ankara'da Kocaoğlu'nun da içinde olduğu bir toplantıda yanıt vermiş, "Sanırım belediye başkanımız seçimlerde yayınladığımız bildirgelerimizi bile okumamışlar" demiştir.

Konu burada aslında tamamen kapanmıştır. 

Sant nemacıları konuyu sürekli gündemde tutmak ve kaos ortamı yaratmak isteseler de bizzat Kemal Kılıçdaroğlu durumun farkındadır. 

Şimdi önemli olan yeni başkan adayının bu ekibin ilişki ağını ne kadar değiştireceği ve İzmir'e çökmeye çalışan Kocaoğlu ekibinin desteklediği oligarşik yapıya ne derece karşı olacağıdır.

Bu oligarşik yapının vücut bulmuş hali TARKEM'dir. TARKEM AŞ'nin ortaklarına bakınca durum net biçimde ortaya çıkmaktadır.”

 

 

Bu haber 1553 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()