FİDOL OKULLARI’NDAN MUHTEŞEM TANITIM!..

Dünyanın 1 numaralı eğitim sistemi olarak kabul edilen

27 Nisan 2017 - 01:15

Finlandiya Eğitim Sistemi’ni, Türk Eğitim Sistemi’ne adapte ederek, önümüzdeki eğitim/öğretim yılında hem anaokulu, hem de ilkokul olarak hizmet vermeye başlayacak olan Fidol Okulları’nın, kamuoyunu ve velileri bilgilendirme toplantısı, Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat’ın da katılımıyla, 26 Nisan Çarşamba akşamı Kozyatağı Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılıma sahne olan tanıtım toplantısında Finlandiya Eğitim Sistemi’nin, Türk Eğitim Sistemine nasıl ve ne şekilde adapte edileceği, konuşmacılar tarafından davetlilere detaylı bir şekilde anlatıldı. Toplantıya katılan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin’e plaket sunuldu ve Ercan Metin, bir konuşma yaptı.

Fidol Okulları tanıtım ve bilgilendirme toplantısında, Fidol Okulları Kurucusu Faik Birgül, Fidol Anaokulu Müdürü Alev Birgül, Fidol İlkokulu Müdürü Özgür Sezer, Fidol Okulları Yurtdışı Eğitim Koordinatörü Pınar Boynikoğlu ve okulun yurt dışı eğitim danışmanı Finli Mrs. Mielikaeinen Maria Eveliina, yaptıkları konuşmalarda Finlandiya Eğitim Sistemi’nin Türk Eğitim Sistemine adaptasyonu konusunda katılımcılara ve velilere detaylı bilgiler sundu.Konuşmaların ardından söz alan Eğitim Bilimci Doktor Özgür Bolat, “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir” konulu bir seminer düzenledi.Gecenin sonunda LÖSEV Vakfı Sertifikası’nı Fidol Anaokulu Müdürü Alev Birgül’ün elinden alan Dr. Özgür Bolat, sevenleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber 6237 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()