Erdoğan: Savaş Ay'ın bir programı vardı, o zaman Bay Kemal SSK'nın başındaydı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Hatırlıyor musunuz, Savaş Ay'ın bir programı vardı. O zaman Bay Kemal SSK'nın başındaydı ve ne dedi? Suçu o zamanın başbakanına attı' dedi.

21 Ağustos 2022 - 01:45

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Sultani çekirdeksiz kuru üzüm Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım fiyatının 27 lira olarak belirlendiğini açıklayan Erdoağan, konuşmasının kalanında muhalefeti hedef aldı.

Erdoğan, "Çiftçi kardeşlerimizi mağdur, mahrum etmeyiz. Geçen yıl bu 13 liraydı değil mi? Şimdi bu yıl Cumhurbaşkanı'nız bütün arkadaşlarımızla değerlendirmemizi yaptık ve fiyat olarak hem güçlü devlet hem güçlü çiftçi olarak fiyatımızı 27 lira olarak belirledik" ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıklamasında, "İnsanımızın beklentilerine cevap verecek yeni sözleri sadece biz söylüyoruz. Karşımızdakiler geleceği değil eski Türkiye'yi vaadediyorlar. Ülkeyi ileri götürmek için bir derdi olmayanlar, yapılanları yıkma, başarılanları boşa çıkarma dışında bir çaba sergilemiyorlar. Koalisyonların, krizlerin, kaosların güzellemesini yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Hatırlıyor musunuz, Savaş Ay'ın bir programı vardı. Savaş Ay'ın o programında Bay Kemal orada yanında kuzu kuzu oturuyordu. Ve Savaş Ay sorduğu soruların cevabını alamıyordu. O zaman Bay Kemal SSK'nın başındaydı ve ne dedi? Suçu o zamanın başbakanına attı. Sen ne işe yarıyorsun. Bak, biz devlet yönetiyoruz. 19 şehir hasatanesi, 100'lerce hastanemiz var" diye konuştu.

Bu haber 259 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı
Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()