Erdoğan: Kadınların hak ve özgürlüklerini en geniş şekilde kullanabildiği dönem bizim dönemimizdir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kadınların hak ve özgürlüklerini en geniş şekilde kullanabildiği, emek ve becerileriyle iş dünyasının her alanında varlık gösterebildiği dönem bizim dönemimizdir' dedi.

31 Ocak 2023 - 10:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Kadınları siyasetin nesnesi olmaktan çıkartıp öznesi haline getirdik. Öyle ki partimizin sadece kadın üye sayısı diğer partilerin toplam üye sayılarından daha fazladır." dedi.

Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, "Kadını hayatın dışında tutan bir toplum potansiyelinin yarısından vazgeçmiş, yarısını atıl bırakmış demektir. Kadınların hak ve özgürlüklerini en geniş şekilde kullanabildiği, emek ve becerileriyle iş dünyasının her alanında varlık gösterebildiği dönem bizim dönemimizdir." derken şöyle devam etti:

"Bir dönem kadınları kimi zaman kıyafetini, kimi zaman çocuğunu bahane ederek okullara, fabrikalara sokmamaya çalışan faşist bir zihniyetle mücadele ettik."

Bu haber 210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()