Erdoğan, G20 Zirvesinde Liderlerle Bir Araya Geliyor

Erdoğan, Japonya'nın Osaka kentinde yapılan G20 Liderler Zirvesi'nde dünya liderleriyle bir araya geliyor.

28 Haziran 2019 - 11:17

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Japonya'nın Osaka kentinde yapılan G20 Liderler Zirvesi'nde dünya liderleriyle bir araya geliyor.

Erdoğan temasları dahilinde İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Dünya Bankası Başkanı David Malpass ile bir araya geldi.

Görüşmelerin bazılarına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da katıldı. 

Erdoğan'ın G20 zirvesi sırasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump ile de önemli görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bu haber 564 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()