Erdoğan'dan 'seçimi kazanacağınıza emin misiniz?' sorusuna yanıt

Erdoğan, 'Ne demek. Benim her zaman bir tezim var. Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar' dedi, seçimi kazanacağına emin olduğunu söyledi.

13 Nisan 2023 - 10:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Hakan, Erdoğan'a "Seçimi kazanacağınızdan emin misiniz?" sorusunu yöneltirken, Erdoğan bu soruya "Ne demek. Benim her zaman bir tezim var. Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar" yanıtını verdi.

Erdoğan'ın bu yanıtından sonra Ahmet Hakan, "Ama şu ana kadar açılış yaptınız, meydan görmediniz" derken, Erdoğan "Bu açılışlar bizim doğal mitinglerimizdir. Meydanların dili bize yürüyün, millet yürüyecek arkandan diyor. Bunu Bağcılar'da ve Pendik'te gördüm" ifadesini kullandı.

Bu haber 282 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()