Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun canlı yayın teklifine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kendisini canlı yayında tartışmaya davet eden Kılıçdaroğlu için 'Ben seni muhatap alır mıyım' dediği öne sürüldü.

13 Ocak 2022 - 14:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Habertürk ekranlarında katıldığı programa TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun telefonla bağlanarak konuşması sonrası Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a da çağrı gelmişti.

Kılıçdaroğlu, “Şimdi Saray da bizi dinliyor. Onun da bağlanmasını istiyorum” demişti.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun canlı yayına katılarak, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına verdiği cevaplardan dolayı memnun olduğunu belirttiği ifade edildi.

Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’nun programın sonunda kendisini de programa bağlanmaya davet etmesi ile ilgili olarak ise, “Karşısında muhatap bulmak istiyor herhâlde. Muhatap alınmak istiyor. Ben seni muhatap alır mıyım?” dediği öğrenildi.

Bu haber 183 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()