Erdoğan'dan dolara müdahale açıklaması

Erdoğan dolara müdahale ve asgari ücretle ilgili açıklamalar yaptı, 'Asgari ücrete şu ana kadar olmuşun fevkinde bir artış yapacağız' dedi.

01 Aralık 2021 - 15:55

Merkez Bankası'nın dövize müdahalesi sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası'nın yasasında var. Böyle müdahale etmesi gerekiyorsa yapar, yapma hakkına sahiptir" dedi.

Erdoğan asgari ücretle ilgiliyse "Asgari ücretle ilgili çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda açıklanacak. Asgari ücrete şu ana kadar olmuşun fevkinde bir artış yapacağız" şeklinde konuştu.

Bu haber 172 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()