Erdoğan'dan Ahmet Şık'a: Bu zat zaten teröristin tekidir, kendi paçasını kurtarmaya baksın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Şık'a yönelik 'terörist' dedi, dokunulmazlığı bittikten sonra ceza davalarının geleceğini söyledi.

02 Eylül 2022 - 16:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası cami önünde basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun 'KHK'lıların göreve iade' açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, "Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Herhangi bir gücü yok kendisine milletin verdiği yetki yok. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değil" dedi.

TİP vekili Ahmet Şık'a yönelik açıklamada bulunan Erdoğan, "Bu zat zaten teröristin tekidir, gücü yetmez. Teröristin teki olmanın ötesinde nasıl olduysa milletvekili olma şansı yakaladıysa bunu kullanıyor. Ahmet Şık'ın soyadı şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Önce o kendi paçasının nasıl kurtaracak ona baksın. Bugüne kadar birçok terör örgütlerinin içinde yer almış biridir. Şimdi tazminat davası açıldı. Dokunulmazlığı kalktığında ceza davaları da gelecek" diye konuştu.

AKP, Ahmet Şık’ın "AKP, bir suç örgütü ve kapatılacak" sözleriyle ilgili 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Bu haber 226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()