Erdoğan Bölgeyi OHAL'le Huzura Erdireceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın gündeminde OHAL vardı.

22 Ağustos 2017 - 13:03 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 13:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 39. Muhtarlar Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan’ın gündeminde 13 aydır devam eden OHAL kararı vardı.

Erdoğan ‘OHAL’le birlikte bölgeyi huzura erdirene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz’ dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

BENİM MUHTARLARIM KAÇIRILIYORSA:  İktidarımızın ilk ayında OHAL’i kaldırdık. Maalesef bölge teröre çok daha farklı bir şekilde tanışma noktasında yol verdi. Şu andaki OHAL’in en önemli özelliği terör örgütlerini defetmek, onları inlerinden bulup çıkarıp gömmektir. Çünkü benim Güneydoğu’daki, Doğu’daki halkım, ülkemdeki halkım huzura kavuşmadıkça biz sorumluluğumuzu yerine getirmiş olmayız. Benim muhtarlarım kaçırılıyor, öldürülüyorsa biz görevimizi getirmiş olamayız. O yüzden OHAL’le birlikte bölgeyi huzura erdirene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz.

Bu haber 694 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()