Erdoğan Bayraktar’ın itirafları sonrası savcılık kararını açıkladı

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’ın 17-25 Aralık dosyalarını doğrulayan itirafları sonrası savcılık ‘soruşturmaya yer yok’ dedi.

20 Ekim 2021 - 11:02

17-25 Aralık sürecinde hakkında birçok yolsuzluk iddiası ortaya çıkan isimlerden olan Erdoğan Bayraktar, yaptığı tüm işlerin dönemin Başbakanı Erdoğan’ın bilgisi dahilinde olduğunu söyleyerek istifa etmişti.

O döneme ilişkin yıllar sonra itirafta bulunan Erdoğan Bayraktar, “Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur. Benim dosyamda hırsızlık yok, görevi kötüye kullanma var. ‘Reis’, Sayın Cumhurbaşkanım beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı” demişti.

Bayraktar, “Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan’a gitmekten korkmam. 8 yıldır boğazımda bir düğüm var” ifadesini kullanmıştı.

Bayraktar’ın itirafı sonrası HKP’nin yaptığı suç duyurusunun ardından  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 27 Eylül’de dört Eski Bakan hakkında daha önceden soruşturma yapıldığı gerekçesiyle “Soruşturma yapılmasına yer olmadığına” karar verdi.

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()