"En beğenilen siyasetçi" anketinde Erdoğan 3. sırada

Metropoll’ün Ağustos 2021 Türkiye’nin Nabzı araştırmasına göre siyasilerin beğeni değerleri sıralamasında Yavaş ilk sırada

18 Eylül 2021 - 15:14

Metropoll araştırma şirketinin kurucusu Özer Sencar, Türkiye’nin Nabzı Ağustos 2021 anketinden bir sonuç paylaştı.
Resim

Siyasilerin beğeni düzeyinin 10 üzerinden oylandığı anket sonucunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 5,4 ile ilk sırada yer alırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4,7 ile ikinci sırada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise üçüncü sırada yer aldı.
 

Cumhurbaşkanı’nın görev onayı yüzde 38

Metropoll Araştırma, aynı anketten bir başka sonucu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Resim
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görev onayının ölçüldüğü soruya yanıt verenlerin yüzde 38’i “Onaylıyorum” derken, onaylamayanların oranı ise yüzde 51,5 olarak çıktı.

Ankete göre Erdoğan’ın görev onay oranı bir önceki yıla göre yüzde 10 düşüş gösterdi.Metropoll’ün aktardığına göre araştırma, Türkiye genelinde NUTS 2 sistemine göre 26 bölgeyi esas alan 28 ilde tabakalı örnekleme ve ağırlıklandırma yöntemi ile 19-23 Ağustos 2021 tarihleri arasında toplam 1717 kişi ile yapıldı.

Araştırmanın 0,95 güven sınırları içinde +-2,37 hata payı ile CATI (Bilgisayar Destekli Telefonda Anket) yöntemiyle gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu haber 418 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()