Emekli-Sen Kurucularından Gündoğdu Hayatını Kaybetti

Emekli-Sen kurucularından, TKP üyesi Yılmaz Gündoğdu hayatını kaybetti.

06 Eylül 2018 - 08:48

Emekli-Sen kurucularından, aynı sendikanın İstanbul Şube Başkanlığını da yapmış olan TKP üyesi Yılmaz Gündoğdu, bir süredir kalp ve dolaşım yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Emekli bir demiryolu işçisi olan Gündoğdu, gençlik yıllarından itibaren toplumsal ve siyasal mücadelelerin içinde yer almıştı. 1999 yılında Sosyalist İktidar Partisi'ne üye olan Gündoğdu, 70 yaşında yaşama veda ettiğinde TKP üyesiydi.

Gündoğdu'nun cenazesi yarın (6 Eylül Perşembe günü) ikindi namazının  (16.45) ardından Kartal Cevizli Merkez Camii'nden (Tamirhane) kaldırılarak Aydıntepe Mezarlığı'na götürülecek. Ailesi, dostları, yoldaşları yarın Gündoğdu'yu sonsuzluğa uğurlayacak. 

Bu haber 1313 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()