Egepol standına hemşirelik öğrencilerinden yoğun ilgi

Egepol Hastanesi Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hemşirelik Fakültesi'nin düzenlediği Kariyer Fuarı'nda stand açtı.

15 Nisan 2016 - 10:57

Fuar, DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile DEÜ Hemşirelik Fakültesi'nin işbirliğiyle DEÜ İnciraltı Sağlık Yerleşkesi Hemşirelik Fakültesi'nde düzenlendi.

Hemşirelik son sınıf öğrencilerinin kariyer planlamaları kapasamında hastanelerle görüşerek iş ve staj pozisyonları, çalışma ortamları ve kariyer seçenekleri hakkında birebir bilgi almalarının hedeflendiği fuarda Egepol Hastanesi'ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Stantta öğrencilere hastaneleri ile ilgili bilgi vererek başvuraları alan Egepol Hastanesi Hemşiresi Aslı Yalçıntaş fuardan çok olumlu sonuç aldıklarını belirtti. Fuarın sadece ilk gününde öğrencilerden 20'den fazla başvuru aldıklarını aktaran Yalçıntaş “Hem öğrencilerin bizi, hem de bizim onları tanımamız açısından faydalı geçen bir fuar yaşıyoruz. Ayrıca Egepol yetkilileri olarak bizim de hemşiremiz olmamız hemşire adayı öğrencilerimizin sorunlarını ve kaygılarını anlamamızı kolaylaştıran önemli bir etken. Kariyer planlamalarında kendilerine elimizden geldiğince fayda sağlamaya çalışıyor ve hastanemizdeki kariyer olanaklarını kendilerine açıklıyoruz. Gördüğümüz ilgiden dolayı memnunuz” dedi.

Bu haber 1018 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()