Ege Belgesel Film Günleri onuncu kez başlıyor

Ege Belgesel Film Günleri, 10’uncu kez tarihe tanıklık eden belgesellerle İzmirlileri buluşturacak.

07 Mayıs 2017 - 14:45

Gösterimler 9-13 Mayıs tarihleri arasında Fransız Kültür Merkezi’nde ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeyapılacak.

10’uncu Ege Belgesel Film Günleri başlıyor. Belgesel Film Günleri, 9-13 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de yapılacak. Fransız Kültür Merkezi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ev sahipliği yaptığı gösterimde Dünya’dan ve Türkiye'den çok önemli belgeseller yer alacak. Ege Üniversitesi İletişim Çalışmaları Topluluğu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarımı Bölümü'nün ortak düzenlediği 10. Ege Belgesel Film Günleri'nin gösterim ve etkinliklerinin tamamı ücretsiz gerçekleştirilecek.

Ege Belgesel Film Günleri’nin detaylı programına http://www.egebelgesel.com/ adresinden ulaşılabilir.

Bu haber 840 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()