Düğün Salonları Hizmete Giriyor

Ödemiş Belediyesi kırsal mahallelerde yaptığı düğün salonlarını hizmete sunuyor.

21 Kasım 2017 - 09:40

Demirdere Mahallesinden sonra bu hafta Güney Mahallesinde yapılan düğün salonunda ilk düğün  yapıldı.

Kent merkezinde yapılan çalışmaların kırsal mahallelerde de yapılması konusunda büyük önem veren Ödemiş Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı düğün salonlarını hizmete sunmaya başladı. Geçen hafta Demirdere Mahallesinde yapılan düğün salonunun hizmete sunulmasından sonra bu haftada Güney Mahallesinde yapılan düğün salonu hizmete açıldı.  Mahalle sakinleri  yağmurlu havalarda gönül rahatlığıyla merasimlerini yapacak olmalarından dolayı mutluluklarını ifade etti.  Güney Mahalle Muhtarı Nurettin Çark; “Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bundan sonra mahallemizde merasimlerimizi yaz kış rahatlıkla yapabileceğiz” dedi.

Ödemiş Belediyesi tarafından  üç yıldır Güney Mahallesinde 2800 metre sulama suyu hattı, üretim yolu tesviyesi, istinat duvarı, çocuk oyun grubu ve 3bin 800 metrekare kilittaş yapıldı.

Bu haber 855 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()