Dokuz Eylül Rotary’den öğrencilere karne hediyesi

İzmir Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulüpleri, Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu’nda “Benim Sağlıklı Yaşamım” adıyla renkli ve bilgilendirici bir şenliğe imza attılar. Alanında uzman akademisyen ve tıp doktorlarının sunumlar gerçekleştirdiği şenlikte ikramlar ve müzik dinletileri de yapıldı. Pınar markasının da sponsor olduğu şenlikte öğrenciler hem eğlendiler hem de öğrendiler.

24 Ocak 2023 - 10:44

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Nilgün Tiyanşan, topluma dokunan etkinlikler yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Özellikle sağlıklı yaşamın temeli olan sağlıklı beslenme üzerinde durdukları bir şenlik düzenlediklerini söyleyen Tiyanşan, “Sağlıklı yaşamın temeli olan sağlıklı beslenme çocuklukta başlayan bir alışkanlık aslında. O yüzden bir ilköğretim okulunda bu organizasyonu düzenleyerek hem çocuklara hem de onların velilerine ulaşmak istedik. Öğrencilerimiz için güzel bir karne hediyesi oldu” dedi.

Müzikler, masal anlatımları ve egzersizler

İlk gün Prof. Gül Akdoğan, Prof. Ferhan Sağın, Prof. Sedef Nehir El, Doç. Serdar Özler ve Prof. Yüksel Gürüz’ün katılımıyla testler, sağlıklı yaşam nedir, sağlıklı beslenme, çocuklarda myopinin durdurulması ve veliler için hastalıkların önlenmesi konularını işlediklerini söyleyen Tiyanşan, “Aynı zamanda Sevda Ocaklı yönetiminde uygulamalı sağlıklı yaşam egzersizi yaptık ve İlhan Küçükahmetler’den akordeon resitali dinledik” diye konuştu.

Şenliğin ikinci gününe ise Rotaraktların katılımıyla ısınma egzersizleri ile başladıklarını ifade eden Tiyanşan, “Prof. Sühe Miral ve ekibi sağlıklı yaşam rehberini, rolplay ile, yani canlandırmalı olarak anlattılar. Sonrasında Özlem Küçükahmetler ile masal anlatımı ve resim çalışması ile çocuklar keyifli bir gün geçirdiler” dedi.

Bu haber 201 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()