Diyanet'ten Sanal Dünyada 'Seyyar Ateist' Uyarısı

Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı 'Diyanet' dergisinin ağustos sayısında 'Deizm, Ateizm ve Nihilizm' hakkında 'Sanal gezileri ava dönüştüren seyyar ateistler karşısında dikkatli olunması' yönünde ifadeler yer aldı.

16 Ağustos 2017 - 14:59

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ağustos sayısı “Deizm, Ateizm, Nihilizm Kıskacında İnsanlık” başlığıyla çıktı. Mehmet Görmez’in emekliye ayrılmasının ardından Diyanet İşleri Başkan Vekilliğine atanan Ekrem Keleş’in yazdığı baş makalede, “Ateizm, deizm ve nihilizm gibi din karşıtı modern akımlar, aslında insanoğlunun var oluşundan beri çeşitli şekillerde kendini gösteren savrulmaların devamı niteliğindedir” denildi. 

SANAL GEZİYİ AV ŞÖLENİNE DÖNÜŞTÜREN SEYYAR ATEİSTLER

Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre, Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Prof. Dr. Adnan Bülent Baloğlu ise “Sanal Dünyanın Seyyar Ateistleri” başlıklı makalesinde  şunları söyledi:
“Küresel ölçekte internet üzerinden faaliyet gösteren binlerce bilinçli ateist kişi ve topluluk var. Bizler, çocuklarımızın gayet ‘saf ve masum’ biçimde internette ‘sörf’ yaptıklarını düşünebiliriz. Ancak aynı sanal ortamda ateist fikirlerini  yaymak için çocuklarımızın saf/masum (!) sanal gezilerini birer av şölenine dönüştürmek için ellerini ovuşturan ‘seyyar’ ateistlerin de dolandıklarını unutmayalım.”

Baloğlu makalesini, “İnternetin ‘kirli’ dünyası ile beyinleri, dimağları kirlenen, safiyetleri kaybolan, hiçliğin kucağında çırpınan ‘yerli’ seyyar ateistlerine el uzatmalıyız; bunu kalpleri taşlaşmadan, mühürlenmeden yapalım” uyarısıyla tamamladı.

Bu haber 1548 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()