Dikili Belediyesi’nden Ramazan ayı denetimi

Ramazan ayının başlaması ile birlikte Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlardaki denetimlerini sıklaştırdı. Ramazan pidelerinin belirlenmiş olan gramajlarını ve fiyatlarını titizlikle kontrol eden ekipler herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

30 Mart 2023 - 13:14

Denetimler ara vermeden sürecek

Her zaman olduğu gibi denetimlerin Ramazan ayında da süreceğini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: “İftar sofralarımızın vazgeçilmezi Ramazan pidesinin standartlara uygun şekilde üretilmesi ve halkımızın hiçbir şekilde mağdur olmaması için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Dikili genelinde denetimlerini sürdürmeye devam edecek. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Bu konuda duyarlılık gösteren tüm fırıncı esnafımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber 246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()