DEVA İzmir’de sahaya indi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları ilçelerdeki esnaf ziyaretlerinde gördüğü ilgiden memnun oldu, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

24 Ocak 2021 - 12:19

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Yönetimi, teşkilatlanma çalışmalarına hız verip birbiri ardına ilçe yönetimlerini açıklarken bir yandan da vatandaşın nabzını tutarak sorunlarına çözüm üretmek için sahaya indi. Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları ilçelerde hem parti çalışmalarını yerinde gören hem de il ve ilçe yönetimleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisine yönelik ilgiden memnun olurken, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyoruz. Bunun sonuçlarını da sandıkta alacağımıza inanıyorum” dedi.

Türk demokrasi hayatına geçtiğimiz yıl Mart ayında Ali Babacan liderliğinde etkili bir giriş yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), İzmir’de gün geçtikçe büyüyor. DEVA Partisi İzmir il Başkanlığına getirilen Seda Kaya Ösen, iş insanlığının da verdiği cesaret ve sivil toplum kuruluşlarında daha önce üstlendiği görevler nedeniyle partisinin ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek kısa sürede 12 ilçede yönetimleri belirledi. Ösen, daha bu belgelerdeki imzanın mürekkebi kurumadan yaptığı ilçe ziyaretleriyle de teşkilatlarının yanında olduğunu gösterdi.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen; Menemen, Bergama, Kınık, Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Menderes ve Torbalı teşkilatlarıyla bir araya gelirken İzmir il yönetimiyle ilçe yönetimlerini de tanıştırdı. Parti binalarını gören, yapılacak çalışmalar ve hizmetlerin koordineli bir şekilde yürütülmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunan Seda Kaya Ösen, bu toplantıların ardından, ilçe yöneticileri ile çarşı ve Pazar gezerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Büyük ilgi gördü

İzmir il ve ilçe yönetim kurullarından çoğunluğu kadınlar ve gençlerden oluşan kalabalık bir ekiple kapısından girdiği her dükkanda kendilerini tanıtıp DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ileten Seda Kaya Ösen’e ilgi büyük oldu. Karşılarında kadın siyasi parti il başkanı gören esnaflar sorunlarını da nezaket içinde anlattı. “Çoğu gün siftahsız dükkan kapatıyoruz. Kazanç yok ama vergi ve zamlar çok” diyen esnaflar, şunları söyledi:

“Pandemi nedeniyle getirilen yasaklar işlerimizi durma noktasına getirdi. Çalışanlarımızın çoğunu izine göndermek durumunda kaldık. Açık olan işyerlerinde elimize geçen para maalesef masraflarımızı karşılamaya yetmiyor. Diğer yerlerde çalışanların da gelirleri düştüğü için alışveriş yapılamıyor. Pandemi dönemi bittiğinde dükkanların çoğu açılamayacak. Çünkü bu süreçte nitelikli çalışanlarımızı da kaybetmeye başladık. Bizler destek istedikçe hükümet vergiden, zamdan geri kalmadığı gibi kredilerle de borçlarımız katlandı. Taksitlerimizi ödeyemez hale geldik. Elimizden tutacak, deva olacak bir yönetime ihtiyacımız var.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da “Bugüne kadar herhangi bir şaibeye karışmamış adı, dürüst kişiliği, kimseyle kavga etmeden çözüme yönelik söylemleri” dolayısıyla büyük övgü aldı.

Ösen: Elimizi taşın altına koyduk

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, bugün sokağa çıkıp halkın, esnafın, çalışanın derdini dinleyebilen, gündeme getirebilen ve çözüm gösterebilen ender partilerden biri olduklarını söyledi. Vatandaşlarla girdiği diyaloglarda onların sıkıntılarını aynı zamanda bir iş insanı olarak kendisinin de yaşadığını belirten Ösen, “Ekibimizdeki çoğu kişinin klasik anlamda bir siyasi deneyimi yok ama bizler ülkemizdeki gidişe dur demek için elimizi taşın altına koyduk, sorumluluk üstlendik. Biz ülkemize sahip çıkmazsak, sorunlarımızı birlikte çözmeye çalışmazsak gelir başkaları yönetir. Önceliğimiz demokrasiyi yüceltmek, hukukun üstünlüğünü sağlamak, kalkınmak. Bunun için yola çıktık, dertlerinize deva olacağız” dedi.

Seda Kaya Ösen, DEVA Partisi’ne gösterilen ve her geçen gün artan ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini vurgularken, “Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızın bir değişim istediğini net olarak görebiliyoruz. Her geçen gün gücümüze güç katıyoruz. Demokrasinin beşiği İzmir’in bizi sandıkta mahcup etmeyeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Bu haber 14794 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet toprak
    3 yıl önce
    Ülkemizin ve güzel izmirimizin sorunları var, ancak DEVA \'sıda var ! Sayin genel başkanımız liderliğinde ülkemize huzur, demokrasi, adalet, zenginlik ve eşitlik getirmek için miletimizin yanındayız sayin il başkanımiz Seda hanima ve değerli yönetimine güzel ilçemiz torbalimiza ziyaretlerinden dolayi teşekkür ederim..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()