DEHŞET VEREN GÖRÜNTÜ... RUS KOMUTANINA AİT MEZAR ORTAYA ÇIKTI

Ardahan Merkez Karagöl mahallesinde inşaat alanında yapılan kazıda Rus komutanına ait bir mezar ortaya çıktı. Mumyalanmış mezar Arkeologlar tarafından incelenmeye başlandı.

26 Nisan 2017 - 15:00

Ardahan Merkez Karagöl mahallesinde inşaat alanında yapılan kazıda Rus komutanına ait bir mezar ortaya çıktı. Mumyalanmış mezar Arkeologlar tarafından incelenmeye başlandı.

Ardahan Karagöl Mahallesinde bir inşaat alanının temeli için yapılan çalışmada Rus komutanına ait bir mezar ortaya çıktı. Çevredekilerin mezarı fark etmesi sonucu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kars Müze Müdürlüğüne haber verdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve müze görevlileri ile Ardahan Kültür Turizm müdürlüğü ekipleri de sevk edildi.

Bu haber 1173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()