Cumhur'da liste pazarlığı: 'HÜDA-PAR AKP'nin listesine alınacak, BBP kendi logosuyla katılacak'

BBP'nin seçime kendi logosu ile katılmakta ısrarcı olduğu belirtiliyor.

24 Mart 2023 - 20:37

Seçime iki aydan az bir süre kala Ankara'da siyasi trafik de hız kazandı. İttifak ve liste mesaisi için zaman daralırken Cumhur İttifakı'nın nasıl bir süreç izleyeceği merak ediliyor.

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Cumhur İttifakı ortaklarının izleyeceği yola ilişkin "Cumhur İttifakı’nın yeni paydaşı durumunda olan Hüda-Par’ın AK Parti listesinden seçime girmesine kesin gözüyle bakılıyor. BBP ise geçen seçimden farklı bir tutum içinde bu seçime kendi logosu ile katılma kararlılığını koruyor" değerlendirmesini yaptı. 

Sarıkaya yazısında, "Bu kez kantarda kendimizi tartmak istiyoruz; ancak bazı yerlerde ittifak içi ortak liste yapabiliriz' tutumunu uzun süredir koruyor. BBP bunun yanında kendi kimliği ile seçime katılması durumunda hem kurumsal kimliğini koruyacağına, hem de parti olarak daha dinamik çalışma olanağı bulacağından Cumhurbaşkanı seçimine daha yüksek katkı verebileceğini kaydediyor" ifadesini kullandı.

Bu haber 158 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()