Çiğli Meclis Üyesi Mustafa Kalkan'ın mutlu günü

CHP Çiğli Meclis Üyesi Mustafa Kalkan ve Seher Öncel'in düğün töreninde CHP'nin milletvekilleri Orhan Sarıbal, Mahir Polat, Barış Bektaş da katıldı. CHP heyeti ile HEDEP'ten Mardin Büyükşehir belediye eşbaşkanı Ahmet Türk nikah şahitliği yaptı.

19 Kasım 2023 - 22:28

Uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan ve CHP Bursa milletvekili Orhan Sarıbal ile çalışan CHP Çiğli Meclis Üyesi Mustafa Kalkan ve Seher Öncel'in düğününde Mardin'in önde gelen isimleri ile CHP'li milletvekili heyetinin de içinde yer aldığı CHP'liler bir araya geldi.

Mustafa Kalkan ve Seher Öncel'in düğün törenine Mardin Büyükşehir belediye eşbaşkanı Ahmet Türk, CHP Bursa milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Konya milletvekili Barış Bektaş, CHP İzmir milletvekili Mahir Polat ile birlikte CHP yüksek disiplin kurulu üyesi Özkan Tice, CHP gençlik kolları genel başkanı Gençosman Kilik, CHP Kızıltepe ilçe başkanı İsmail Yaman da katıldı.

Törende aynı zamanda Diyarbakır Baro eski başkanı Ahmet Özmen, Kızıltepe eski belediye başkanı Ferhan Türk, Derik eski belediye başkanı Abdulkerim Erdem, eski Milletvekilleri, CHP Mardin İl başkanı Mahmut Duyan da katıldı. Mardin Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanı Figen Altındağ ise düğün törenine mesaj gönderdi. 

Düğünde bir araya gelen misafirler siyasetten dem vurup, gündeme dair sohbet etti.

Düğün töreni çiftin dansı ile başlarken, nikahta CHP'li milletvekilleri ile Ahmet Türk nikah şahitliği yaptı. 

Düğün verilen yemekle son buldu.

Bu haber 1173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()