CHP’li Şeker: Osmangazi Köprüsü’nden geçerken ambulanslar bile para ödüyor

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Osmangazi Köprüsü'nden geçerken ambulansların bile 236 TL ödemek zorunda kaldığını dile getirdi.

20 Kasım 2021 - 16:40

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, köprülerden geçiş ücretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ambulansların bile geçiş ücreti olarak 236 TL ödediğini dile getiren CHP'li Şeker, “Kendi yurdunda yabancısın deniyor ambulanslara!” dedi.

'Kendi yurduna yabancısın' 

CHP'li Şeker şöyle devam etti: 

“Osmangazi Köprüsü'nden 236 liraya bir ambulans geçiyor. Ambulanslardan dahi ücret alınıyor. ‘Kendi yurdunda yabancısın, senin değil orası' deniyor. Sağlık Bakanlığı bir ara bunlarla ilgili HGS uygulaması başlattı ama bunda da sıkıntılar var. Başka ambulanslar, belediye ambulansları, diğer ambulanslar, buradan geçerken bu parayı ödemek zorunda kalıyorlar.”

'Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçemeyen hasta 2,5 saat gecikti' 

Bir ambulansın yaşadığı problemi aktaran Ali Şeker, “Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçemediği için birinci, ikinci köprüden geçen bir hasta daha geçen Kırklareli'de Koşuyolu Hastanesi'ne giderken 2-2,5 saat gecikti. Aort damarı parçalanan, patlayan, “diseksiyon” dediğimiz hastalığa maruz kalan bir hasta 2-3 saat gecikmek durumunda kaldı” ifadesini kullandı. 

Bu haber 231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı
Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()