CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Önümüzdeki dönemde mitingler yapacağız

CHP'li Oğuz Kaan Salıcı, 'Önümüzdeki dönemde mitingler yapacağız, dönem dönem. Ama bunları Mersin mitinginden sonra planlayacağız' dedi.

29 Kasım 2021 - 23:55

CHP MYK'sı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "4 Aralık Cumartesi günü Mersin'de başlatılacak miting, 7 bölgeye yayılacak mı?" sorusu üzerine mitinglerin kaç bölgeye yayılacağına ilişkin planlama yapmadıklarını belirtti.

Salıcı, "Önümüzdeki dönemde mitingler yapacağız, dönem dönem. Ama bunları Mersin mitinginden sonra planlayacağız. Kaç bölgede yapılacak, nerelerde yapılacak, hangi tarihlerde yapılacak henüz planlanmış değil" diye konuştu.

'Türkeş'in hatırasına saygısızlık'

Alparslan Türkeş'i anma etkinliğinde çıkan kavga ile ilgili açıklama yapan Salıcı "saldırıyı üzülerek izlediklerini" söyledi. Salıcı, "saldırıyı, merhum Türkeş'in hatırasına saygısızlık olarak gördüklerini ve saldırganların bir an önce ortaya çıkarılması gerektiğini" kaydetti.

Bu haber 241 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()