Chp İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Vurgun" İddiasıyla İlgili Açıkladığı Tutarda Maddi Hata Yaptığını Bildirdi

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bugün düzenlediği basın toplantısında "vurgun" iddiasıyla ilgili açıkladığı tutarda maddi hata yaptığını bildirdi.

22 Mart 2024 - 13:34

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bugün düzenlediği basın toplantısında "vurgun" iddiasıyla ilgili açıkladığı tutarda maddi hata yaptığını bildirdi.  Polat, “Sabah yaptığımız basın toplantımızda açıklamalar içerisinde maddi hesap hatası yaparak 1 trilyon 820 milyar demiştik. Oysa doğrusu 1 milyar 820 milyon olarak geçmesi gerekiyordu. Eski parayla yaptığımız 1 katrilyon 820 trilyon ise eski rakamlara göre doğru rakamdır.” dedi.

HABER: ECE AZAK – KAMERA: ÖZGÜR ŞENGÜL

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bugün düzenlediği basın toplantısında açıkladığı "vurgun" iddiasıyla ilgili açıkladığı tutarda düzeltme yaptı. Polat, “Sabah yaptığımız basın toplantımızda açıklamalar içerisinde maddi hesap hatası yaparak 1 trilyon 820 milyar demiştik. Oysa doğrusu 1 milyar 820 milyon olarak geçmesi gerekiyordu. Eski parayla yaptığımız 1 katrilyon 820 trilyon ise eski rakamlara göre doğru rakamdır.” dedi.

Polat, saban düzenlediği basın toplantısında, AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar ve Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu'nun ''dahil olduğunu'' öne sürdüğü, Kemalpaşa’da ''geçen bir yolsuzluk ve usulsüzlük dosyasıyla ilgili'' iddialarda bulunmuştu.

Polat, açıklamasıyla ilgili ANKA Haber Ajansı'na düzeltme yaptı. Polat açıklamasında, “Sabah yaptığınız basın toplantımızda açıklamalar içerisinde maddi hesap hatası yaparak 1 trilyon 820 milyar demiştik. Oysa doğrusu 1 milyar 820 milyon olarak geçmesi gerekiyordu. Eski parayla yaptığımız 1 katrilyon 820 trilyon ise eski rakamlara göre doğru rakamdır.” ifadelerini kullandı.

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()