CHP Güzelbahçe adayı Günay: "Türkiye'nin nefes alması için halkı sandığa davet ediyorum"

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Yasakların kalkması, Türkiye’nin bir nefes alması ve tekrardan yüzünün gülmesi için tüm İzmir ve Güzelbahçe halkını bu dönem sandığa davet ediyorum” diyerek seçmeni sandığa çağırdı.

27 Mart 2024 - 15:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay Artı35’de yayınlanan Gerçek Haberci ile Ege’ye Bakış programında Gazeteciler Adem Nakçı ve Adem Sarıkaya’nın konuğu oldu. Yerel seçime çok kısa bir süre kalırken çalışmalarına devam eden Günay, Güzelbahçe’deki seçim heyecanın kendi lehlerine sandığa yansıyacağını ifade etti. 
‘EKİP RUHUNUN SESİNİ ANKARA’YA KADAR DUYURACAĞIZ’
CHP’nin genç aday kadrosuna öncülüğünün zor olmayacağını söyleyen Günay; “Biz bir ekibiz ve bu ekiple birlikte süreci çok iyi götürüyoruz. Arkadaşların hepsi de çok saygılı ve kendilerine göre birikimleri var. Hepsinin bana söylediği şu: ‘başkanım sana çok ihtiyacımız var, biz senden bilgi alacağız diyorlar’. Bu ekip ruhunun sesini Ankara’ya kadar duyuracağız. Cemil Tugay başkanlığında tüm Türkiye’ye bu ekibi göstereceğiz. Urla, Narlıdere ve Güzelbahçe arasında bir şampiyon çıkacak. İzmir’in şampiyonu bu dönem yarımadadan çıkacak. Yarımada’da hiçbir problemimiz yok. Çeşme’de Lal balkanımız çok büyük bir farkla alacak. Karaburun ve Urla’da aynı şekilde iyi gidiyor” dedi. 
DEĞİŞİM SEÇİMDEN SONRA DEVAM EDECEK 
CHP’li bazı isimlerin başka partilerden aday olmalarının doğru olmadığını belirten Günay, partiye küslüğün doğru olmadığını söyledi. CHP’deki değişimin önemine vurgu yapan Günay; “CHP Genel Başkanımız değişimi çok iyi götürüyor. Ve bu değişimin ürünlerini en iyi şekilde İzmir’de ve Türkiye’de alacağız. 31 Mart günü herkes görecek ki yerel seçimlerde çok güçlü çıkacağız. Değişim seçimden sonra kaldığı yerden devam edecek. Benim 20 yaşında meclis üyesi adayım var. Türkiye’de meclis üyeliğinde 39.7 yaş ortalaması ile birinci olduk. İnşallah 31 Mart gecesi de şampiyon olacağız ve CHP bayrağını dalgalandırırız” şeklinde konuştu.
‘KÜSKÜN SEÇMEN HERGÜN BUZ GİBİ ERİYOR’
CHP’ye kırgın olanların sayısının azaldığını söyleyen Günay; “Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta seçmen sandığa gidecektir. Çünkü bu seçim çok önemlidir. Yerel yönetimler genel yönetimleri belirliyor. Bunun içinde İzmir’deki seçmen sandığa gidecektir. Bugün Güzelbahçe’de ilk defa oy kullanacak 400 tane gencimiz var. Her gün onlara çalışıyoruz. Mektup gönderiyoruz onlara, babaları arıyor, kapılarını çalıyoruz. Küskün seçmen her gün buz gibi eriyor. Genel başkanımız sandığa gidilmesi gerektiğini söylüyor” ifadelerine yer verdi.
Günay son olarak seçmene seslenerek şunları söyledi; “Türkiye ve İzmir bizim için çok önemli. Önemli bir diğer yer de tabi ki Güzelbahçe. İzmir ve Güzelbahçe’deki küskün seçmenlerimizi sandığa davet ediyoruz. Bu dönem çok önemli bir dönem. Yasakların kalkması, Türkiye’nin bir nefes alması ve tekrardan yüzünün gülmesi, emekçinin, gençlerin, emeklinin tekrar sokakta gülerek gezmesi için tüm İzmir ve Güzelbahçe halkını bu dönem sandığa davet ediyorum. Genel başkanımız bir değişim yarattı ve bu değişimin ilk ürünlerini 31 Mart akşamı alacağız.”

Bu haber 177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()