CHP Gençlik Kolları adayını belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Kurultay tarihinin netleşmesi için gün sayarken tek adayla gidilmesi beklenen Kurultay'da kimin aday olacağı da netleşmeye başladı.

19 Ekim 2021 - 14:59 - Güncelleme: 19 Ekim 2021 - 15:22

Yenigün'den Celal Emre Ünal'ın haberine göre daha önce CHP Konya Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de yapan Genç Osman Killik'in Kurultay'da gençlik örgütünün mutabakatıyla tek aday olarak seçime gitmesi bekleniyor.

Daha önce CHP Konya Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de yapmış olan Genç Osman Killik'in Kurultay'da gençlik örgütünün mutabakatıyla tek aday olarak seçime gitmesi bekleniyor. Seçim gezilerine hız veren Kilik'in son olarak CHP İl Başkanlığı'nda İzmir İl ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği öğrenildi. İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan'ın sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Genç Osman Killik'e başarılar dileyip destek açıklaması yapması da Killik'in adaylık yolunda uzun bir mesafe aldığı yönünde yorumlara neden oldu.

WhatsApp Image 2021-10-19 at 12.14.38


Bilindiği gibi pandemi koşullarında uzun süre Gençlik Kolları Kurultayı yapamayan CHP'de bir çok isim aday olmak için çalışmalarda bulunmuştu.  Bu isimlerden bazıları Kemal Güneri (Aydın), Utku Caner Çaykara (İstanbul), Ozan Işık (İstanbul ), Kenan Otlu (İstanbul), Ahmet Korkmaz (Adana) olarak kulislerde konuşuldu.  Ancak olası erken seçim ihtimalinde sürece CHP Gençlik Kolları olarak güçlü girmek istediklerini belirten aday adaylarından bir çoğunun Genç Osman Killik'e desteklerini vererek aday olmayacakları öğrenildi. 

Bu haber 419 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()