Çelik: “Yolumuzu Bilimle Aydınlatmalıyız”

10 Kasım 2017 - 15:28

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’ncu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Vekili Çelik mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79. Yıldönümünde milletçe saygıyla yad ediyoruz. Vatanımızı korumak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ona ve aziz hatırasına saygının gereği olarak yüzümüzü geleceğe dönmeli, bilimle yolumuzu aydınlatmalı ve var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

Bu haber 659 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()