'Casusluk' suçlamasıyla yargılanan Metin Gürcan’a müebbet ve 35 yıla kadar hapis istemi

'Askeri ve siyasi casusluk' suçlamasıyla tutuksuz yargılanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan'ın müebbet ve 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

29 Kasım 2022 - 19:45

"Askeri ve siyasi casusluk" suçlamasıyla tutuksuz yargılanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Gürcan'ın, "devletin gizli kalması gereken bilgilerini, siyasal veya askeri casusluk maksadıyla zincirleme biçimde temin etme ve açıklama" suçlarından müebbet ve 35 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Bu haber 180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()