Buzun şampiyonları İzmir’de yarışacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, buzun en başarılı sporcularını Uluslararası Ephesus Cup Artistik Buz Pateni Şampiyonası'nda ağırlayacak. 6-12 Şubat tarihlerinde Bornova'daki Buz Sporları Salonu’nda yapılacak şampiyonaya 15 ülkeden 285 sporcu sporcu katılacak.

05 Şubat 2023 - 14:15

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu, ilk kez Uluslararası Ephesus Cup Artistik Buz Pateni Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. 6-12 Şubat tarihlerinde yapılacak yarışmaya 15 ülkeden 285 sporcu katılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi de şampiyonada 34 sporcu ile yer alacak. Tek kadınlar ve tek erkekler ile buz dansı çiftlerinin katılacağı yarışmada İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde yarışacak.
Şampiyonanın ilk günü olan 6 Şubat’ta yarışmalar 12.00 ile 16.15 arasında yapılacak. 12 Şubat Pazar günü ise 07.00’de başlayıp 18.15’te sona erecek. Sporseverler şampiyonayı ücretsiz izleyebilecek.

Bu haber 212 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()