Buğdayın Akdeniz'deki Yolculuğu Konferansı-IV

İzmir Akdeniz Akademisi, zeytin ve üzümden sonra başlattığı Buğdayın Akdeniz'deki Yolculuğu konferans dizisine devam ediyor. 14 Ekim 2017 cumartesi günü saat 15.00'te İzmir Sanat [Kültürpark]'ta gerçekleşecek olan dördüncü konferansımızın moderatörlüğünü İzmir Akdeniz Akademisi Tarih Koordinatörü ve Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Alp Yücel Kaya yapacak.

12 Ekim 2017 - 13:14 - Güncelleme: 12 Ekim 2017 - 16:47

İzmir Akdeniz Akademisi, zeytin ve üzümden sonra başlattığı Buğdayın Akdeniz'deki Yolculuğu konferans dizisine devam ediyor.

 14 Ekim 2017 cumartesi günü saat 15.00'te İzmir Sanat [Kültürpark]'ta gerçekleşecek olan dördüncü konferansımızın moderatörlüğünü   İzmir Akdeniz Akademisi Tarih Koordinatörü ve Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Alp Yücel Kaya yapacak. Buğdayın Ekolojisi: Yerel Tohumlar, Ekşi   Mayalı Ekmekler başlığı altında gerçekleşecek olan konferansımızın konuşmacıları ve başlıkları şu şekildedir;

- Prof. Dr. Tayfun Özkaya [Emekli Öğretim Üyesi, Ege Üniversitesi] Yerel Buğday ve Ekşi Maya Ekmeğin Geleceği

- Ersin Aylin Bostan [Can Yücel Tohum Merkezi] Yerel Tohumun Yerel Üretici İçin Önemi ve Karakılçık Buğdayının Hikayesi

- Mesut Yüce Yıldız [Ziraat Mühendisi] Atalık Buğdaylara Dönüş


Üreticileri dinleyerek buğdayın günümüzdeki yolculuğuna tanıklık edebileceğiniz ve 'karakılçık' ekmeğini tatma şansını yakalayacağınız konferansımıza herkes davetlidir. 

Bu haber 1796 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()