Borusan Orkestrası'na Genç Rakip

Güngören Gençosman İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden kurulu olan 32 kişilik gitar orkestrası, güçlü ve çok sesli müzik performansıyla dinleyenleri büyüledi.

27 Nisan 2017 - 14:00

Grubu bir araya getiren yetenek avcısı müzik öğretmeni Taner Bozkurt'un yönetiminde kurulan 32 kişilik gitar orkestrasının etkinliği esnasında Asena İlayda Ataç isimli genç müzisyenin tek kişilik solo performansı ayakta alkışlandı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve yüzlerce öğrencinin iştirak ettiği organizasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çeşitli kadrolar da protokol onur konuğu olarak destekledi.

Bu haber 1081 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()