Bornovalı çocuklar “Barış” için söyledi

Bornova çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çok özel bir konser için sahnedeydi.

25 Nisan 2017 - 11:15

Bornova çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çok özel bir konser için sahnedeydi. Bornova Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Barış için Müzik Vakfı işbirliğinde, 2015 yılından bu yana eğitim alan 63 Bornovalı çocuk, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı en önemli konser salonlarından olan Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ilk konserine çıktı.

Bornovalı çocuklar barış için sahnedeydi. ‘Barış için Müzik’ projesi kapsamında, Bornova Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Barış için Müzik Vakfı işbirliğinde, Naldöken Kültür Merkezi’nde 2015 yılından bu yana eğitim alan 63 çocuk, Büyük Önder Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği günde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Şef Tolga Akın yönetiminde ilk konserine çıktı.

Şef İsmail Bilen’in yönettiği TOBAV Çok Sesli Çocuk Korosu da bu özel konsere, 23 Nisan Şarkıları seslendirerek destek oldu. Konser, hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ile son bulurken, salonu dolduranlar coşkuya ellerindeki Türk Bayrakları ile eşlik etti. İlk kez böylesi bir deneyim yaşayan çocuklar ayakta alkışlandı.

Başkan Atila; Buradan geleceğin sanatçıları çıkacak

Konseri ailesi birlikte izleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornovalı çocukların İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Türkiye’nin en güzel konser salonunda büyük bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi. Atila, “Böylesi bir projenin içinde olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımız büyük emek harcarayak bugüne geldiler. Hepsini tebrik ediyorum. Buradan geleceğin sanatçıları çıkacak” diye konuştu.

Şerif İnci Eren: Gözlerindeki parıltıyı görmek herşeye değer

İNCİVAK Başkanı Şerif İnci Eren ise Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bugünü böylesi bir konserle kutlamayı istediklerini belirterek, “Bu çalışmaya emek veren Bornova Belediyesi, Barış İçin Müzik Vakfı ve özellikle ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ışıl ışıl yüzlerini, gözlerindeki parıltıyı görmek herşeye değer ” dedi.

Bu haber 590 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()